none
Vaxning med vaxremsor

Vill du ha en praktisk hårborttagningsprodukt som ger dig slät hud med långtidseffekt? Vaxning med Veet vaxremsor är då ett perfekt alternativ för dig. Vaxet går snabbt att applicera och håren tas bort från rötterna. Detta ger dig en silkeslen hud i upp till 28 dagar. Produkten innehåller remsor med förapplicerat vax är därför ett perfekt alternativ för den som behöver ta bort här när de är på språng.

Läs mer
none
Kan jag ta bort oönskat hår själv?

Hårborttagning kan vara knepigt om du inte vet hur du ska börja. Inled därför med att hitta hårborttagningsprodukter som passar dig, din hud och dina behov. Därefter kan du i lugn och ro ta bort oönskat hår helt själv hemma. Så svaret frågan är alltså ja! Veet® kan guida dig med tips och råd för ett lyckat resultat.

Läs mer
none
Är rakning bästa metoden för hårborttagning?

De flesta av oss är vana vid att använda rakning som en snabb och bekväm metod för hårborttagning. Det finns flera olika alternativ för hårborttagning som lämpar sig bättre för vissa kroppsdelar än rakning och eventuellt även passar bättre i din vardag.

Läs mer
none
Varför är vaxning bättre än rakning?

Många använder rakhyvel första gången de ska ta bort oönskat hår och många fortsätter med denna metod. Rakhyvlar är praktiska och tar bort håret snabbt och enkelt. Även om rakhyvlar har många fördelar finns det andra metoder som kan vara bättre. Vaxning tar visserligen lite längre tid än rakning men då slipper du behandla igen upp till fyra veckor. Därmed sparar du både tid och pengar.

Läs mer
none
Vilken Veet-produkt är rätt för mig?

Behöver du en hårborttagningsprodukt som ger dig resultat i salongsklass hemma? Veet® har ett utbud med produkter som sammansatts specifikt för att ge dig silkeslen och vacker hud. Behöver en produkt med hög som går snabbt och enkelt finns det Veet®- produkt som passar dig. Resultatet varar i upp til fyra veckor.

Läs mer