Vaxning med vaxremsor

Vill du ha en praktisk hårborttagningsprodukt som ger dig slät hud med långtidseffekt? Vaxning med Veet vaxremsor är då ett perfekt alternativ för dig. Vaxet går snabbt att applicera och håren tas bort från rötterna. Detta ger dig en silkeslen hud i upp till 28 dagar. Produkten innehåller remsor med förapplicerat vax är därför ett perfekt alternativ för den som behöver ta bort här när de är på språng. Läs mer om vaxremsorna här nedanför.

Så här använder du vaxremsorna

Genom att exfoliera huden förbereder du den inför vaxning. Gör detta med hjälp av en skrubbsvamp eller skrubbkräm, 24 timmar före vaxningstillfället. Exfolieringen optimerar behandlingen genom att ta bort död hud och ansamlade hudavlagringar som kan täppa till hårsäckarna. Den gör att de vaxremsorna får bättre fäste på hudytan.

Att använda Veet® vaxremsor är en enkel procedur i fyra steg som ger dig silkeslen hud i upp till 28 dagar! Läs instruktionerna noga innan användning för bästa resultat. Se även till att huden är torr innan du följer nedan steg:

  1. Dra isär remsorna genom att hålla i de runda utstickande flikarna
  2. Applicera vaxremsan på huden ordentligt, i hårets växtriktning
  3. Håll huden sträckt innan du drar av remsan i en snabb rörelse mot hårets växtriktning
  4. Torka bort eventuellt överblivet vax med en Perfect Finish våtservett eller med Veet Multi-Benefit Oil

Fördelar med vaxremsor

Vaxning med vaxremsor är ett bekvämt och enkelt sätt att ta bort hår. Veet® vaxremsor går snabbt att applicera, fäster bra och kan dras av efter bara några sekunder. De är också ett bra alternativ för mindre och svåråtkomliga områden på kroppen, så som exempelvis bikinilinjen. Matchar remsorna i paketet inte det område du vill vaxa kan du enkelt klippa dem så att de passar det specifika området. Du kan använda remsan flera gånger tills den inte fäster längre.

Nackdelarna med vaxremsor

Efter att du har använt remsorna sitter det ofta kvar klibbiga vaxrester på huden. Vaxremsorna tar heller inte alltid med sig allt hår från rötterna vid första försöket, så du kan behöva vaxa flera gånger. För dig som har känslig hud kan upprepad vaxning göra att huden blir irriterad.

Vi har därför utveckat olika Veet® vaxremsor anpassade för flera hudtyper. De olika vaxremsorna har olika egenskaper som passar just din hud och dina behov. Behöver du ta bort hår i ansiktet, under armarna eller längs bikinilinjen? Pröva då våra vaxremsor som är specifikt utformade även för dessa känsliga och svåråtkomliga områden.

Vaxremsor är perfekt för de som har ont om tid men vill ha ett silkeslent resultat utan stubb. Med Veet® vaxremsor går hårborttagningen snabbt och enkelt.