Kan jag ta bort oönskat hår själv?

Hårborttagning kan vara knepigt om du inte vet hur du ska börja. Inled därför med att hitta hårborttagningsprodukter som passar dig, din hud och dina behov. Därefter kan du i lugn och ro ta bort oönskat hår helt själv hemma. Så svaret frågan är alltså ja! Veet® kan guida dig med tips och råd för ett lyckat resultat.

Hitta rätt produkt

Veet har ett stort utbud av hårborttagningsprodukter som har tagits fram för att passa olika behov. Oavsett om du bara behöver en snabb uppfräschning eller om du gör dig redo för en stor dag kan du använda Hitta din Veet®-produkt för att finna den metod och produkt som passar dig bäst.

Alla Veet-produkter har utformats för att ge dig silkeslen hud, snabbt och enkelt hemma. På Veet-produktsidor finns beskrivningar, instruktioner och videos som hjälper dig att hitta rätt produkt. Veet har en särskild produktserie för känslig hud.

Användarinstruktioner

 1. Följ instruktionerna
  Veet hårborttagningsprodukt levereras med detaljerade instruktioner i förpackningen. Oavsett vilken Veet-produkt du väljer ska du alltid läsa och följa instruktionerna innan du påbörjar hårborttagningen.

 

 1. Testa först på ett litet område
  Innan du använder någon av hårborttagningsprodukterna från Veet ska du alltid testa den på huden. Det gör du genom att applicera hårborttagningsprodukten på en liten del av det område som du vill behandla och sedan ta bort produkten. Vänta därefter i 24 timmar. Om du inte har fått någon reaktion då kan du fortsätta använda produkten. Upprepa den här proceduren för varje ny hårborttagningsprodukt du använder.

 

 1. Exfoliera huden
  Vid användning av våra vaxningsprodukter bör du exfoliera huden 24 timmar innan du använder Veet-produkten. Genom att exfoliera huden förbereder du den så att du uppnår bästa möjliga resultat. Det här steget är särskilt viktigt för alla som har problem med inåtväxande hårstrån. Om hudrodnad uppstår efter exfoliering, vänta tills rodnaden har försvunnit innan du påbörjar användningen av vaxprodukten.

 

 1. Rengör huden inför behandling
  Hårborttagningsprodukterna från Veet fungerar bäst när huden är fri från naturliga oljor och rester från hudkrämer. För bästa möjliga resultat bör huden vara ren och torr före behandlingen.

 

 1. Efter behandling
  Efter användning ska du vänta 24 timmar innan du använder någon antiperspirant, parfymerade produkter eller andra hudvårdsprodukter.
  När du är redo att sätta igång har Veet produkter för alla hårborttagningsbehov. Med Veet är det enkelt att få silkeslen och vacker hud hemma.