Veet för dig

Veets produkter har tagits fram för att ge dig silkeslen hud oavsett vilken hudtyp du har. Vi hjälper dig att hitta den bästa hårborttagningsprodukten och kan även hjälpa dig med att uppnå professionella resultat i hemmets trygga ramar.

Oavsett om du behöver precision för områden som bikinilinje eller ögonbryn, enkla lösningar när du har bråttom eller en len känsla som håller i upp till 4 veckor, så har Veet en produkt som passar just dina behov.

Hårborttagningskräm är ett snabbt och smärtfritt sätt att bli av med oönskat hår. Vår formel löser upp håren så de släpper huden och innehåller även fuktgivande kräm så din hud får lyster. 

Vaxremsor rekommenderas när du vill uppnå resultat med lång verkan. Ett extra plus, håren är färre, finare och mjukare när de växer ut igen.

Veets Warm Wax och Easy Wax är bästa valet när du vill ha profesionella resultat med lång verkan i hemmets trygga ramar - silkeslen känsla i upp till 4 veckor. 

För hårborttagning i ansiktet erbjuder Veet den perfekta kombinationen av resultat med lång verkan och vård. Dessa produkter gör det enkelt att applicera vax med precision på ögonbryn, överläpp och kind.

Nu ska du bara välja den bästa metoden för dig! Prova "Hitta min Veet-produkt" för att hitta det bästa sättet för dig att uppnå silkeslen hud på. 

Glöm inte att dela dina resultat nedan!