Använd Veet på ett säkert sätt

Alla Veets produkter har utvecklats för att du ska kunna få betydligt lenare hud på ett bekvämt sätt hemma. För att du ska få ett så bra resultat som möjligt är det viktigt att du följer bruksanvisningen.

Du ska göra ett hudtest innan du använder någon av våra hårborttagningsprodukter. Du gör det genom att applicera produkten på ett litet område på den del av kroppen där du vill avlägsna hår. Följ bruksanvisningen. Om du inte har fått någon hudreaktion efter 24 timmar kan du gå vidare med hårbottagningen. Innan du använder den Veetprodukt du har valt är det viktigt att du läser och följer den medföljande bruksanvisningen och eventuella anvisningar på förpackningen.

Om du har valt att använda vax rekommenderar vi exfoliering 24 timmar innan för att förbereda håret och få ett så bra resultat som möjligt. Detta är särskilt viktigt om du har problem med inåtväxande hårstrån. Om du planerar att avlägsna hår inför ett särskilt tillfälle ska du göra det minst ett dygn i förväg, så att eventuell rodnad hinner försvinna.

Veetprodukterna fungerar bäst på ren, torr hud. Fett eller rester av hudkräm kan påverka hur effektivt produkterna fungerar. Var noga med att tvätta och torka hudområdet innan du börjar ta bort hår.

Vi rekommenderar att du använder våra produkter som är framställda med särskilda formuleringar för känslig hud.

Följ bara dessa tips och välj sedan din föredragna metod för hårborttagning. Du kommer att bli förvånad över hur imponerande alla blir över det fina resultatet.