Upptäck Veets Warm Wax

Veets Warm Wax är det självklara valet när du vill unna dig något extra. Din hud får en silkeslen känsla i upp till 4 veckor. Det här är den bästa lösningen när du vill uppnå professionella resultat i hemmets trygga ramar. Börja med att värma vaxet i en mikrovågsugn - ta försiktigt bort skyddet och du är redo att börja. Den medföljande spateln har en enkel guide så du vet vid vilken temperatur som det är säkert att använda vaxet. Det är enkelt! Professionella resultat med lång verkan utan att du ens behöver lämna ditt hem! Det bästa resultatet får du med hår som är 5 mm eller längre.

Testa Veets Orientaliska Vax som är inspirerade av uråldriga orientaliska vaxrecept som ger dig högkvalitativa resultat med hjälp av en effektiv sockerformel i hemmets trygga ramar. De medföljande textilremsorna kan tvättas med vatten och återanvändas när de är torra. Eller välj Veets vax utan remsor som innehåller en formel som även används i skönhetssalonger. Vaxet torkar snabbt och avlägsnas enkelt utan remsor!

Nu kan din omgivning häpnas över din silkeslena hud! 

För snabb hårborttagning eller för mycket korta hår kan du med fördel använda Veets vaxremsor. Om du önskar snabba resultat och vax inte är din grej så är Veets hårborttagningskrämer det perfekta valet.