Upptäck Veets vaxremsor

Med Veets vaxremsor kan du få omedelbart exfolierad hud och silkeslen känsla i upp till 4 veckor. De innehåller sheasmör, som är välkänd för sina fuktgivande egenskaper, doftar av bär och passar normala hudtyper. De är också enkla att använda: den speciella fliken gör det lätt att dra upp håren från roten i en rörelse. Du kan även använda Veets vaxremsor på korta hårstrån och vid regelbunden användning får du färre, finare och mjukare hår när de växer ut.

Med Veets vaxremsor kan du njuta av upp till 28 dagars len hud. Eftersom vaxremsorna är effektiva mot hår på 1,5 mm eller längre behöver du inte vänta så länge mellan vaxningarna.

Om du önskar snabba hårborttagningsresultat: Veets vaxremsor är redo att användas med det samma och behöver inte värmas i mikrovågsugn. Gnugga remsorna mellan händerna och de är redo att användas - men se till att din hud är ren och torr innan du går igång. 

För hårborttagning i ansiktet rekommenderar vi ansiktsremsor som är särskilt lämpade för små, känsliga områden som överläppen, kinden och hakan. Om du har känslig hud har vi också remsor som är perfekta för dig!

Du kan uppnå professionella hårborttagningsresultat i hemmets trygga ramar när du väljer Veets Warm Wax eller Easy Wax. Om du önskar omedelbara resultat, men du inte önskar vaxa dig kan du istället välja Veets hårborttagningskrämer