Upptäck Veets krämer

Veets hårborttagningskrämer är det snabba och smärtfria sättet att bli av med oönskat hår. Vår formel löser upp håret så det släpper huden och återfuktar så att den får mer lyster. Håren tas bort alldeles under huden och växer tillbaka med rundade toppar som känns mjukare. Ett extra plus är att din hud blir silkeslen dubbelt så länge som när du rakar. 

Välj mellan snabbverkande krämer, krämer för känslig hud och krämer för duschen, vilken innehåller vattenfasta ingredienser. Du får även en spatel för applicering så du kan vara säker på att du har de korrekta verktygen för applicering och borttagning av krämen. Ta bort oönskat hår på endast 3 till 6 minuter utan besvär eller komplicerede rutiner. 

Veets krämer är lämpliga för ben, armar, underarmar och bikinilinjen. Välj Veets Facial hårborttagningskräm om du önskar ta bort hår i ansiktet. Alla krämer är enkla att använda och du har snabbt silkeslen hud oavsett vilken hudtyp du har. 

För att din hud ska förbli vacker och sund är det viktigt att läsa och följa alla instruktioner. Låt aldrig krämen sitta i mer än 6 minuter på huden (eller 10 minuter och du använder krämer för känslig hud).

*Tiden varierar beroende på produkt. Krämer för normal och torr hud: 3 till 6 minuter.

Krämer för känslig hud: 5 till 10 minuter.