Introducerar Easy-GelWax teknologin

Vaxremsor med Veet Easy-GelWax teknologin.

Hårborttagning är något som många människor är bekanta med och man har oftast en metod som fungerar bäst för en själv och som man är mest bekväm med. Faktorer som känslig hy eller en aktiv och hektisk livsstil spelar ofta roll i vilken metod man använder och föredrar.

Hårborttagningskräm är bra för de områden på kroppen som är svåra att komma åt, t ex under armarna. Hårborttagningskrämer är populära då de upplöser hårstrån istället för att man behöver rycka upp dem med roten, mindre smärtfritt med andra ord som lämnar din hud stubb fri ett par dagar.

Vissa väljer att raka sig med rakhyvel. Detta kan leda till att håret börjar växa snabbare och dessutom riskerar man att skära sig i processen. Rakning kan även orsaka torr hud.

Vaxning är en av de mest populära hårborttagningsmetoderna. Varmt vax är perfekt om du vill lyxa till det men tar lite längre tid. Har du inte tiden som krävs är våra kall vax remsor populära alternativ. De är lätta att använda och ger ett silkeslent resultat.

 

Fördelar med att använda vax remsor

  • Vaxremsor drar upp håret vid roten vilket innebär att det tar längre tid att växa ut. Den här metoden behåller din hud silkeslen i upp till 28 dagar
  • Veet Vax Remsor är effektiva på hårstrån från 1.5 mm långa. Detta innebär att du inte behöver vänta så länge mellan vaxningarna.
  • Vaxremsor är enkla att smidiga att använda hemma och smutsar inte ner. Dra bara bort remsan och släng den ihop med håret i sopen.
  • Med vax remsor har du möjlighet att täcka stora ytor av din kropp på en gång. Detta gör det tidseffektivt.

Veet Easy-GelWax vaxremsor gör din hårborttagningsprocess även enklare och bekvämare för dig. Vår nya vax formel greppar endast tag i endast hårstråna och inte huden. Det gör att när du drar bort dem får du silkeslen hy i upp till 28 dagar. Våra remsor är också super enkla att separera och tillskillnad mot andra remsor behöver du inte värma upp dem mellan händerna innan du använder dem. Bara at ta ut och lägga på.

Vi är säkra på att du kommer att älska våra nya Veet EasyGelWax remsor, så prova dem och njut av din silkeslena hud.