Vi introducerar Veet Silk & Fresh harborttagningskram

Vi introducerar Veet Silk & Fresh hårborttagningskräm™

Oavsett om det är utväxt hår på benen som du bara inte har kommit dig för att ta bort, buskiga ögonbryn som behöver tämjas eller en ostyrig bikinilinje, kan hårborttagning vara en smärta i alla aspekter av ordets betydelse. Lyckligtvis finns det många olika sätt att bli av med oönskat hår; men vad som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. En del människor föredrar att vaxa, medan andra kanske föredrar en hårborttagningskräm eller att använda rakhyvel. Hårborttagningsprodukter bryter ner hårets struktur och löser upp keratinet som gör hårstråna svaga. De börjar sedan falla loss från sin follikel och du kan enkelt torka bort dem och krämen med hjälp av spateln som medföljer i förpackningen. Dessa produkter är bra om du är mer känslig för mer smärtsamma hårborttagningstekniker, även om de inte kommer helt utan några negativa egenskaper - nämligen lukten.

Hårborttagningskrämer har ett rykte om sig att lukta illa. Att man skulle behöva skrubba huden efteråt och behöva öppna fönstret för att få bort lukten gör att denna teknik känns mycket mindre tilltalande.

Veet uppmärksammade detta och har kommit fram till en ny och förbättrad formula för våra hårborttagningskrämer. Veet Silk & Fresh ™ hårborttagningskrämer har utvecklats med ny doftteknik som innebär att det inte finns någon kvardröjande lukt under eller efter hårborttagningsprocessen, vilket gör det till en mycket mer njutbar upplevelse. Krämen innehåller också Aloe vera och e-vitamin som hela tiden arbetar för att återfukta huden, håller den mjuk och följsam.

Med sin nya och förbättrade doft, är Veet Silk & Fresh ™ hårborttagningskräm en framstående produkt för hemmabruk. Det är mycket lätt och snabb att använda. Som med de flesta hårborttagningskrämer, applicerar du helt enkelt krämen på det område av som du önskar ta bort hår på med den lilla plastspackel som medföljer i förpackningen. Vänta 5 - 10 minuter och tvätta sedan bort det med en våt trasa. Kom ihåg att alltid vara noga med att läsa instruktionerna och pröva att göra behandlingen på ett mindre område först för att undvika oväntade allergiska reaktioner.

Bortsett från detta finns det en hel del fördelar med att använda krämer. För det första kommer resultaten vara lite längre än rakning eftersom krämen kan ta bort hår från strax under ytan av huden. Det är en helt smärtfri, men ändå effektiv process, så ingen risk för skärsår eller rispor från rakblad och ingen smärta från att dra ut håret. Detta gör krämer till ett utmärkt alternativ för de med låg smärttröskel och perfekt för känsliga områden såsom armhålor.

Krämer är en bra teknik att använda i armhålor och andra områden som inte är plana på kroppen, så att du har möjlighet att fördela krämen runt olika konturer och låta den arbeta med att lösa upp håret. När krämen har arbetat med sin magi och det är dags att torka bort den, exfolierar du faktiskt huden samtidigt. Genom att ta bort alla döda hudceller på hudytan hjälper det också till att ge din hud ett fantastiskt skimmer!

Med alla dessa fördelar ovanpå den nya förbättrade, fräschare formulan, varför inte ge hårborttagningskräm ett försök och se resultaten själv.