Veet Essential Inspirations™ - for silkeslen hud

Veet Essential Inspirations™ - för silkeslen hud

Silkeslena, vackra ben, är allt mer eftertraktade på sommaren. Det finns alltid möjlighet att bära korta kjolar och baddräkter för att visa upp dina hårfria ben i solen, och nu är det lätt att uppnå med dessa viktiga tips för att uppnå smidiga, silkeslena och vackra ben.

Forma benen

Om du vill ha välformade ben men inte vill skaffa dig ett gymkort som kostar skjortan, varför inte hoppa av tåget eller bussen ett par hållplatser tidigare på väg hem från jobbet så att du kan lägga till några extra steg i vardagen? Eller så kan du klämma in några knäböj hemma varje kväll. Varför inte göra dem medan du tittar på tv? Varje extra motion hjälper till att definiera dina benmuskler och gör gott för hälsan.

Hårborttagning

Om du planerar att tillbringa hela sommaren i shorts och kjolar vill du förmodligen inte behöva tänka på hårborttagning varje dag. Använda rätt teknik för att bli av med håret från första början så slipper du tänka på det.

Vaxning är en av de längst varaktiga hårborttagningteknikerna för att hålla hårväxt i schack eftersom håren dras ut vid roten så de tar längre tid att växa ut igen. Det är också mycket lätt att göra hemma själv. Veet Essential inspirations ™ Wax Strips ger dig långvarig släthet i upp till 28 dagar [1]. De innehåller kåda från tallar och Aloe Vera som gör din hud silkesmjuk och slät efteråt.

Exfoliera

För bästa resultat bör du exfoliera huden dagen innan du vaxar - detta för att ta bort alla döda hudceller på ytan. Detta säkerställer att vaxet fastnar på håret bättre, ta bort det så effektivt som möjligt, snarare än bara dra bort döda hudceller [2]. En bra peeling hjälper till att förnya huden och ger dig fräscha, släta ben med en frisk lyster. Det tar dessutom bort alla döda hudceller, vilket betyder att benen är i perfekt skick för att få en jämn solbränna när du går till stranden – Men glöm inte solskyddsfaktorn!

Återfukta

Efter bad eller dusch, medan du fortfarande är något fuktig, varför inte smörja in din hud med en skön, lyxig fuktighetskräm för att återfukta och ge näring? Resultatet blir strålande hud, som väcker uppmärksamhet för hur friska dina ben ser ut.

Skäm bort dina fötter

Lägg nu den sista touchen vid dina släta, välmående ben genom att göra en fin pedikyr för fötterna. Börja med att ge dina fötter ett dopp i ett härligt fotbad och ge dem en skön skrubb i en cirkulär rörelse.  Glöm inte bort att skrubba runt hälarna och mellan varje tå för att ta bort all hård hud. Skölj av fötterna och torka dem. Fila naglarna så att de alla är av samma längd, ta bort alla gamla rester av nagellack och avsluta med att lägga på ett nytt fräscht lager i din favoritfärg![1] Endast applicerbart för Veet Vax. Nöjdhetsundersökning utfärdad av Biophyderm, 2007, med 30 nöjda kunder.

[2] http://beautyeditor.ca/2014/06/23/how-to-wax-your-legs