Sista semesterfixet

Sista semesterfixet

Med semestern runt hörnet gör vi oss redo att fly från vardagen för att koppla av i solen. Med tanken på att spendera din dag på stranden, finns det så många saker att tänka på innan du ger dig av. Vilka kläder ska du packa? Behöver du köpa något nytt? Vilka skönhetsprodukter behöver du ha med dig för att fullända din semester-look?

Du behöver allt det grundläggande; från klänningar till skor, inklusive de med klackar naturligtvis, duschtvål och schampo. Du behöver också tänka på solskyddsfaktor, deodorant, tandkräm och kanske lite smink också ... men tänker du på hur du ska hålla jämna steg med din hårborttagningsrutin medan du är på semester?

Du kan vaxa dina ben innan du ger dig iväg och känna dig trygg i vetskapen om att de kommer att vara hårfria i ett par veckor, så att du kan njuta i lugn och ro av semestern. Men hur är det med de mer svårhanterade områdena? Avlägsna hår från bikinilinjen innan du åker och trimma den enkelt vid behov med Veets nya Sensitive Precision™ Beauty Styler , det perfekta bärbara tillbehöret att kasta in resväskan för en snabb uppfräschning.

Så fort du upptäcker oönskat hår, kan du enkelt använda denna elektriska trimmer för att bli av med dem. Upptäck mjuk, exakt och snabb hårborttagning när den smidigt tar bort hår utan oro för att skära dig eftersom bladen inte vid något tillfälle berör huden. Om du vill raka håret, använd trimmerhuvudet avsett för bikini med hög precision utan kam för en närmare rakning*. Om du bara vill trimma håret till samma längd, sätt fast lämplig kam på enheten. När du är klar och bikinilinjen är hårfri, damma bara av håret från knivarna med rengöringsborsten, lägg tillbaka den i förvaringspåsen lägg undan den tills nästa gång!

Den elektriska trimmern har dubbla fördelar då den också kan användas på ögonbrynen eftersom det finns två huvuden och två kammar i produktförpackningen (det större huvudet är till för bikinilinje, ben och armhålor – det pennliknande huvudet är till för ögonbrynen). Byt bara trimmerhuvud till den för ögonbryn, sätt på den tillhörande kammen och välj vilken längd du vill trimma ner till - kammen har två sidor så att du kan välja mellan 2 mm eller 4 mm längd. För trimmern längs ögonbrynen och den trimmar håret till samma längd. Du kan också ta bort oönskat hår på samma sätt som du gör med bikinilinjen genom att bara använda trimmern utan kammen fastsatt vid enheten.

Denna beauty styler ta upp knappt upp något utrymme i din necessär så det finns ingen anledning att gå någonstans utan det! Kom ihåg att packa solskyddsfaktor också.

*Den trimmar ner till 0,5 mm