Natt och dag: en plan for bada

Natt och dag: En plan för båda

Alla är olika när det kommer till våra dagliga skönhetsrutiner. Vissa av oss är uppe och sjunger i duschen inom loppet av fem minuter från att alarmklockan har ringt, medan andra hellre drömmer vidare på morgonen – extra skönhetssömn, såklart! Samma gäller på kvällen, vissa nattugglor stannar uppe sena kvällar och skämmer bort sig själva, medan andra hellre skulle ta en snabb våtservett i ansiktet och gå direkt och lägga sig. Oavsett om du är en morgonperson, eller en som älskar sena nätter, har vi tips för hårborttagning som bör passa i din skönhetsrutin och förhoppningsvis ge dig lugnande resultat när du håller på med ditt under dagen!

Skönhetssömn

Vi har alla varit där – tryckt på “snooze”-knappen på alarmet för de där extra tio minuterna av sömn på morgonen. Självklart kan detta ofta leda till att du har lite tid på dig att bli klar. Vad du kanske letar efter är en snabb lösning som inte ger dig extra sysslor till ditt redan tajta tidschema - utan att kompromissa med resultaten. Du kanske funderar på rakning vilket kan vara en snabb lösning - men ett påskyndat jobb kan leda till några oönskade skärsår. För ännu snabbare resultat: varför inte prova en hårborttagningskräm som du kan ha i duschen? Veets Supreme’Essence In-Shower Hair Removal Cream kan ge dig lena resultat på så lite som tre till sex minuter, den verkar nämligen medan du masserar in ditt schampo och balsam, vilket minimerar väntetiden och ger dig en möjlighet att hinna ta en macka innan du rusar ut genom dörren.

Den tidiga morgonfågeln

För de av er som vill ha mycket tid på er på morgonen (oavsett om det gäller att ta fram det perfekta klädesplagget, tillaga en sats bananpannkakor eller läsa morgontidningen) kanske du känner att du har tid för en mer lugn metod för hårborttagning. Du kanske vill prova varmt vax, som Veet Spawax, som kan ge dig salongsliknande resultat från bekvämligheten av ditt eget hem. Perfekt för alla med tid att skämma bort sig själv på morgonen. Värmaren smälter vaxet på ungefär 30 minuter, vilket ger dig tid för att läsa rubrikerna med en kopp kaffe (vi rekommenderar dock inte att du lämnar apparaten utan uppsikt). När du väl har värmt upp vaxet, applicerar du den på huden i samma riktning som håret växer och drar sedan bort efter runt 30 sekunder till en minut -  inga remsor behövs. Med varje ryck kommer du att se hur vacker och mjuk hud kommer fram och du kan börja fantisera om vilken kjol som bäst visar upp dina lena resultat!

Nattugglan

Vissa människor bara älskar att vara uppe sent – se på filmer, läsa böcker och göra nattliga snacks. Du är i ditt rätta element på natten, så varför inte använda tiden till att ge dig själv en salongsliknande upplevelse hemma. Varför inte sätta på lite avslappnande musik, tända några ljus och prova IPL. IPL eller Intense Pulse Light-teknologin fungerar genom att den använder ett brett spectrum ljus på pigmentet på håret, som får det att lossna från roten. Efter så lite som tio behandlingar, kan du börja se permanenta förminskningar i hårväxten utan att du behöver gå till en salong en enda gång. Förbered din behandling genom att raka de oönskade områdena med hår, innan du sätter dig bekvämt och börjar använda apparaten. Veets Infini’Silk Pro kommer även med en speciell funktion för att ta hand om känsliga områden som bikinilinjen och ansiktet. Se till att du läser manualen noggrant innan du använder apparaten. När du till slut kryper till kojs, vet du att du har spenderat kvällen klokt!

Tidigt i säng!

De sena kvällarna är inte för oss alla. Men det betyder inte att du ska kompromissa med din lena hud! Som tur är kan kalla vaxremsor ge dig lena resultat i upp till 28 dagar på en bråkdel av förberedningen med varm vaxning. Värm endast remsorna mellan dina händer, lägg dem i samma riktning som håret växer och dra bort så du får med dig håret från roten. Efter din behandling kan du använda en Veet Perfect Finish Wipe* och du är sedan redo för sängen. Det bästa av allt är att all rödhet som dyker upp kommer försvinna under natten. Låt din kropp göra jobbet medan du fortsätter sova! Våra sömnmönster är viktiga och du behöver inte ändra dina för att uppnå lena resultat!

*Inkluderat med vissa produkter. Titta på förpackningen för att se om din produkt inkluderar detta.