Komma till roten med hårborttagning

Hårborttagning kan vara irriterande. Vi har alla varit där: klockan är kvart över sex, du har en dejt vid sju och du tittar ner och ser de små håren på dina ben. Du vill inte kliva ut genom dörren så. Du vill få bort de där hårstråna och det är snabbt. Det finns flera olika sätt att få bort de där irriterande hårstråna på så som: rakning, vaxning och krämer. Metoden du väljer beror dock på din budget, din smärttröskel och din tidsbegränsning! Låt oss titta på de populäraste teknikerna – du kanske upptäcker några nya trick.

  • Rakning: Rakning är den snabbaste metoden för att avlägsna hår. Det betyder att du tar bort hår från kroppen genom att skära av hårstråna nära huden med en rakhyvel. Trots att det går snabbt och enkelt, kan rakning leda till inåtväxande hårstrån och skärsår. Om du är någon som ofta stressar och tar rakningen till hands, kan det vara en god idé att tänka på några andra av de metoder som finns då de kan gå minst lika snabbt!
  • Vaxning: Vaxning är en form av halv-permanent hårborttagning som tar bort hårstråna från roten. Även om det är enkelt, kan det var dyrt och tidskrävande att gå till en skönhetssalong. Alternativet kan vara att vaxa i bekvämligheten och avskildheten i ditt eget hem - något som inte tar lång tid alls och är ett pålitligt sätt att ta dig ur en hårig situation! Veet erbjuder en rad olika lätta-att-använda-vaxremsor och varmt vax som alla kan användas hemma. Vårt EasyWax™ Electrical Roll-On Kit kan ge dig fantastiska resultat precis när du behöver dem, istället för att du ska behöva vänta på att gå till salongen.
  • Hårborttagningskrämer: För dig som oroar sig för obehag är användandet av hårborttagningskrämer ett smärtfritt sätt att ta bort hår på. Du låter helt enkelt krämen vara på i några minuter och håret glider enkelt av. Veets kräm löser upp hårstråna vid roten så att håret bryts av och du blir stubb-fri i upp till fyra dagar. Veet har ett brett sortiment av krämer som passar vid alla olika tillfällen. Du kan använda en av våra krämer för känslig hud, för att lugna. Om du verkligen har bråttom så har vi en kräm som du kan spraya på, vilket kan vara en riktig tidssparare.

Oavsett vilken situation du är i - om du har det perfekta tillfället att använda din korta klänning eller om du ska åka på ett spontant besök till simhallen - finns det en lösning för hårborttagning för dig. Vissa metoder går snabbt men kan skapa irritation. Andra metoder är mer tidskrävande men ger ett mer långvarigt resultat. Olika tillvägagångssätt passar olika människor men oavsett vilken metod du är tänker använda  har Veet verktygen som gör att din hud känns så perfekt mjuk och len som du vill ha den.