In Shower harborttagningskram – en stor upptackt

In Shower hårborttagningskräm – en stor upptäckt

Oavsett om du ska till jobbet eller träffa några vänner på middag på kvällen, är det viktigt att du känner dig glad och säker vid alla tidpunkter. Det enda problemet är att uppnå detta på det sätt som du ser ut kanske inte känns som en enkel uppgift - eller enkel heller en för den delen! Du kan spendera timtals varje vecka med att skämma bort dig, men ovanpå en redan mycket hektisk livsstil, kan det vara mycket svårt att hitta tid - vilket innebär att konstant hålla utkik efter tidsbesparande tekniker och produkter.

Kanske innebär detta för dig att du lägger din make-up på väg till jobbet eller tar hjälp av en pålitlig flaska torrschampo när du bara är inte har tid att ge ditt hår en ordentlig tvätt och stylande på morgonen! Men när det gäller hårborttagning, det är något du inte bör skynda på. Du vill inte missa ett område eller sluta med att du skär dig och får fula skärsår och gör ont när man använder rakhyvlar. Detta är lyckligtvis inte det enda alternativet, för Veet har en tidsbesparande hårborttagningslösning till hands.

Veet hårborttagningskräm för duschen

Hårborttagningskrämer fungerar genom att kemikalier smälter bort keratinproteiner i ditt hår, precis under ytan*. Håren blir svaga, och blir därför lätta att torka bort. Dessutom, eftersom håret inte klippts av, kommer det vara mycket mjukare och smidigare när det växer ut igen!

Veet in Shower hårborttagningskräm är speciellt framtagen med vattenresistenta ingredienser som gör att den stannar kvar på din hud i duschen. Den innehåller även Lotusmjölk, känd för sin fuktgivande egenskap. Allt du behöver göra är att fördela ett tjockt lager av kräm över det område som du önskar avlägsna hår på innan du kliver in i duschen - du kan göra detta med den mjukare sidan av svampen som medföljer produkten, på hårstrån så korta som 2mm, medan du tvättar håret.

När krämen har suttit på i ca 10 minuter (vara noga med att följa instruktionerna på förpackningen), kan du använda den grövre sidan av svampen för att ta bort den. Skrubba benen i en cirkelrörelse för att ta bort kräm och hårstrån. Tips: klappa benen torra med en badhandduk när du duschat klart, istället för att gnugga dig torr för att inte irritera huden för mycket.

Hårborttagningskrämen får jobbet gjort snabbt och effektivt, med mycket liten ansträngning så att du kan gå ut och njuta så snart som möjligt. Krämen är också berikad med Aloe Vera och E-vitamin som är kända för sina lugnande och återfuktande egenskaper, vilket gör att du blir silkeslen när du kommer ut ur duschen. Krämen har också en subtil och uppfriskande doft.

Ingen vill gå miste om en spontan promenad till stranden eller en utekväll. Nästa gång behöver du inte oroa dig för en sista minuten-inbjudan - Veet är här för att hjälpa dig bli av med ditt oönskade hår. Snabbt, smidigt och med så lite krångel som möjligt - så att du kan fortsätta med att njuta av livet!

*http://health.howstuffworks.com/skin-care/beauty/hair-removal/hair-removal-creams2.htm