Hejda har pa kroppen

Hejdå hår på kroppen

Hår på kroppen kan vara obehagligt att prata om, men det finns alltid en lösning för alla problem. Det är en sak att prata om den där irriterande bikinilinjen eller att fixa till benen, men det är ovanligare för kvinnor att prata om andra delar av kroppen som det kan finnas hår på. Även om det kan vara pinsamt, kan områden som magen, ryggen, händerna och armarna kan också ha hår. Även om du tycker att det är jobbigt att prata om, finns det en lösning för allting. På de flesta områden kan du använda vax, hårborttagningskrämer, pincetter eller även raka men det handlar främst om vad som är bäst för dig.

Hår på händer och fingrar

Användning av pincett: även om det är en väldigt fin metod av hårborttagning, kan det vara ganska tidskrävande. Du kan prova Veet Face Precision Wax and Care som oftast används för att hantera små områden i ansiktet, men som även fungerar utmärkt på oönskade hårstrån på mindre områden som fingrarna. Om det dock endast gäller några få hårstrån kan det vara mer effektivt att använda en pincett.

Armar

Håret på armarna är ganska likt det på dina ben, även om det oftast är mjukare. Hårborttagningskrämer är enkla att använda på dessa områden då du kan smeta på krämen och se alla ytor ordentligt. Krämen löser upp hårstrået precis under ytan av huden och kan fungera så snabbt som på tre minuter och kan tvättas av i duschen. En sak att tänka på är att utväxt efter en kräm kan kännas grövre än hårstråna du tagit bort. Därför, om du inte är smärtkänslig, kanske du bör prova vaxning. Med denna metod växer håret tillbaka finare och glesare (som vi förklarar mer om nedan).

Hår på magen (inte lika ovanligt som du tror)

Det är inte ovanligt för kvinnor att ha hår på sina magar. Det är bara vissa områden som vi inte pratar om öppet. Hett vax är perfekt för att ta bort denna typ av hår och lämnar dig fri från hår och självsäker i flera veckor. Utväxten blir även finare med tiden vilket gör processen mindre obehaglig ju mer du gör det. Att välja att ta bort hår från din kropp är helt och hållet upp till dig. Vaxning går snabbt och ger dig upp till fyra veckor med len hud, men Veet erbjuder många lösningar för hårborttagning. Om du väljer att ta bort hår finns det, som du kan se, många produkter tillgängliga för dina behov. Det är viktigt att ta sig tid och bestämma vad som är bäst för dig.