Hårborttagning : Hårborttagning under armen

Bär ärmlösa kläder utan problem! Med Veet kan du tryggt rulla upp armarna utan risk för att visa hår i armhålorna. Välj från ett brett sortiment av krämer och vax som på ett enkelt sätt tar bort oönskat hår. 

  • Veets hårborttagningskrämer är det snabba och smärtfria sättet att uppnå silkeslena underarmar. De är framtagna för att enkelt ta bort oönskat hår och återfukta på endast 3 minuter*.
  • Du kan ha silkeslena armhålor i upp till 4 veckor med Veets vax. Välj Veets vaxremsor för en lösning som är redo att användas på en gång eller varm vax för professionella resultat med längre effekt.
  • Det finns två olika vax med påfyllning till Veet EasyWax Electrical Roll-On: Välj den till bikinilinje eller armhålor för att få professionella resultat på dessa områden. 

Använd "Hitta min Veet-produkt" för att upptäcka alla sätt att uppnå vackra, silkeslena armhålor på.

Det är också värt att följa dessa tips för att uppnå ett perfekt resultat:

  • Testa alltid produkten på en liten del av området som du vill behandla. Följ instruktionerna på bipacksedeln och om du inte upplever negativa resultat inom 24 timmar kan du förtsätta behandlingen. Användningstider varierar beroende på produkt. För normal och torr hud gäller 3 till 6 minuter och 5 till 10 minuter för känslig hud. Vara noga med att följa instruktionerna på förpackningen och ta hänsyn till din hudtyp.
  • Du kan beskära vaxremsorna så att de passar till områden så är svåra att nå eller känsliga.
  • Håren på dina armar gror i två olika riktningar så applicera i två steg - en gång för varje riktning.
  • Ingen önskar att handskas med ingrodda hår! Exfoliera 24 timmar innan du använder Veet och bär löst sittande kläder efter behandlingen så de inte utvecklas igen.
  • För att bibehålla vackra underarmar och undvika hudirritation rekommenderar vi att du inte använder parfymerade produkter, simmar eller solar 24 timmar efter hårborttagning.

Berätta för oss hur du uppnådde vackra, lena armhålor!