Hårborttagning : Hårborttagning på benen

Möt världen med stil och visa upp dina silkeslena ben med Veet. Oavsett om du behöver snabb hårborttagning när du har bråttom eller resultat med lång verkan när du har tid att skämma bort dig själv, har Veet den perfekta lösningen. 

  • Njut av len hud i upp till 4 veckor med Veets vaxremsor. De är effektiva på hårstrån som är 1,5 mm eller längre. Du behöver inte vänta länge innan du kan vaxa igen! 
  • Testa vår Veet EasyWax Electrical Roll-On för profesionella resultat i hemmets trygga ramar. Eller välj en väldoftande varm vax när du vill uppnå resultat med lång verkan och unna dig något extra.
  • Testa Veets hårborttagningskrämer för snabb och smärtfri hårborttagning. De är berikade med fuktgivande ingredienser och tar bort hår på endast 3 minuter plus att resultaten varar dubbelt så lång tid som vid rakning.

Använd "Hitta min Veet-produkt" för att upptäcka alla sätt att uppnå vackra, lena ben.

Följ också dessa tips för att uppnå det bästa resultat:

  • Testa alltid produkten på en liten del av området som du vill behandla. Följ instruktionerna på bipacksedeln och om du inte upplever negativa resultat inom 24 timmar kan du förtsätta behandlingen. 
  • Ingen önskar ingrodda hår! Exfoliera 24 timmar innan du använder Veet och bär löst sittande kläder så ingrodda hår inte utvecklas. Användningstider varierar beroende på produkt. För normal och torr hud gäller 3 till 6 minuter och 5 till 10 minuter för känslig hud. Var noga med att följa instruktionerna på förpackningen och ta hänsyn till din hudtyp..
  • För att bibehålla vackra ben och undvika hudirritation rekommenderar vi att du inte använder parfymerade produkter, simmar eller solar 24 timmar efter hårborttagning. 

Berätta för oss hur du fick vackra, lena ben!