Hårborttagning : Hårborttagning av bikinilinjen

En otrimmad bikinilinje är inget man önskar att visa upp för omvärlden. Med Veet är du alltid säkrad en trimmad bikinilinje! Känn dig säker i ditt val av produkt, oavsett om du önskar snabba resultat när du har bråttom eller resultat med verkan i upp till 4 veckor.

  • Testa Veets hårborttagningskrämer för hårborttagning i bikinilinjen. Den är framtagen för enkel hårborttagning och återfuktar din hud. Var noga med att krämen inte kommer i kontakt med intima områden och låt den inte vara kvar på huden längre än vad som anges.
  • Njut av en hårfri bikinlinje i upp till 4 veckor. Välj Veets bikini-vaxremsor för en snabb lösning eller varmt vax för en professionell lösning med längre verkan.
  • Veet EasyWax Electrical Roll-On är framtagen för att ge dig profesionella resultat i hemmets trygga ramar. Välj påfyllningen för bikinilinje och underarm för att behandla dessa områden.

Hårborttagning i bikinilinjen är enkelt med Veet, men det är ett känsligt område så följ våra råd så att du undviker hudirritation.

  • Testa alltid produkten på en liten del av området som du vill behandla. Följ instruktionerna på bipacksedeln och om du inte upplever negativa resultat inom 24 timmar kan du förtsätta behandlingen. 
  • Du kan använda Veets hårborttagningskräm runt bikinilinjen, men var noga med att den inte kommer i kontakt med intima områden. Applicering på genitalier kan orsaka skadlig en effekt. Användningstider varierar beroende på produkt. För normal och torr hud gäller 3 till 6 minter och 5 till 10 minuter för känslig hud. Vara noga med att följa instruktionerna på förpackningen och ta hänsyn till din hudtyp. 

Om du använder vaxremsor kan du beskära dem så dem passar delikata områden för att underlätta din vaxning.

  • Ingrodda hår kan vara extra besvärliga i bikiniområdet. Exfoliera 24 timmar innan du använder Veet och bär löst sittande bomullsunderkläder så de inte utvecklas. 
  • För att bibehålla din lena hud och undvika hudirritation rekommenderar vi att du inte använder parfymerade produkter, simmar eller solar 24 timmar efter hårborttagning.

Berätta för oss hur du uppnår det bästa resultatet!