Goda råd för skonsam hårborttagning i ansiktet och på överläppen

Det är kvinnornas mest välbevarade hemlighet - hårborttagning i ansiktet på nolltid! Uppnå en läcker jämnhet som en del av din skönhetsrutin med Veet, så att du kan möta världen med självförtroende. Veets hårborttagningsprodukter för ansiktet är idealiska för små och känsliga hudområden som ögonbrynen, överläppen, kinderna och hakan.

Hårborttagning i ansiktet och på överläppen

När det gäller att ta bort hår i ansiktet är det viktigt att du använder den produkt passar just dina behov bäst. Det är viktigt att komma ihåg att huden i ansiktet är mer känslig än någon annanstans på kroppen. Välj därför hårborttagningsprodukter som är specifikt utvecklade för just ansiktshårborttagning. En del kvinnor besväras av enklare ansiktshår medan andra besväras av en mer skäggliknande hårväxt, och då erbjuder Veet även produkter som är bra för att ta bort hårväxt på överläppen.
Om du upplever problem med ett fåtal svarta eller mörka hårstrån i ansiktet som kvinna, kan det räcka med att du tar bort dem med en pincett. Men om du upplever ett mer markant problem med kraftigare hårväxt på överläppen, kanske du vill använda mer mångsidiga produkter så som hårborttagningsremsor eller epilera dem med en skönhetsstyler från Veet.

Om du letar efter ett snabbt och smärtfritt sätt att ta bort ansiktshår är Veet Facial Hair Removal Cream Kit perfekt. Det fungerar ända ner till hårroten, ger dig jämnhet i upp till en vecka och säkerställer att du har en vacker hud som samtidigt inte torkar ut.


• Uppnå långvariga och otroligt vackra resultat med Veet Precision Wax & Care. Speciellt utformad för att ta bort oönskat hår i ansiktet - oavsett hudtyp. Det lättanvända röret gör att du exakt kan applicera till vax precis där det behövs.

Veet Wax Strips för ansiktet är enkla att använda. Den speciella Easy Grip ™ innebär att du kan få upp till fyra veckors jämnhet i en handvändning. De fungerar även på mycket korta hårstrån och med regelbunden användning får du färre, tunnare och mjukare hårstrån. Veet vaxremsor är idealiska för att ta bort hår på överläppen.
Det är lätt att ta bort hår från ansiktet med Veet, men eftersom det är ett känsligt område, rekommenderas det att du följer våra rekommendationer för att säkerställa att du får det bästa resultatet och undviker irritation.

• Före användning applicerar du produkten på ett mindre område i det område som du vill behandla. Följ instruktionerna och om du inte märker någon negativ reaktion inom 24 timmar kan du fortsätta använda produkten.

• Se till att ansiktet är rent och torrt innan du använder Veet för bästa resultat.

• För att upprätthålla vacker slät hud och för att undvika irritation bör du inte använda parfymerade produkter och undvika att simma, sola eller gå till solariet inom de första 24 timmarna efter hårborttagningen.

 

Har du ytterligare några bra tips för att få bästa resultat? Låt oss höra om det nedan.