forberedelse infor nyarsfesten

Förberedelse inför Nyårsfesten!

Det spelar ingen roll vilken tidszon du är i, nyårsafton är en tid för firande över hela världen - en tid att sätta tonen för året framför oss. Oavsett om du har slappnat av framför brasan hela julen eller hoppat från fest till fest, är det värt att lägga ner tid på att se och känna dig fantastisk från huvud till tå för den stora nedräkningen. Detta inkluderar att visa upp den lysande huden som du kanske har gömt undan hela vintern! Här är några praktiska hårborttagningstips, så att du kan glittra för dina älskade i den där nya klänningen och sätta standarden för skönheten för det nya kommande året.

Se ut som ditt bästa du…

Du kanske redan har valt ut klänningen men om du har gömt dig i filtar hela vintern kanske det var ett tag sedan du gav dina ben en ordentlig vaxning. Om så är fallet, kanske du märker att lite extra förberedning kan ta dig långt. Först, ta dig tid för dina hårborttagningsrutiner några dagar innan den stora kvällen. Detta kommer minimera risken för eventuell rödhet efteråt.

Börja genom att duscha dina ben i varmt vatten och skrubba dem ordentligt men försiktigt – detta kommer tvätta bort död hud och hjälpa vaxet att få ett fast grepp om varje hårstrå. Det kan vara smart att använda en känslig formula för att vänja huden tillbaka till vaxningsrutinen. Veet Vaxremsor för Känslig hud har ett enkelt grepp för att du ska kunna vaxa som ett proffs igen och innehåller lugnande ingredienser som mandelolja som kan lugna all eventuell irritation.

Efter din vaxning ska du se till att återfukta ordentligt också. Fortsätt att återfukta varje morgon och kväll under de nästa kommande dagarna för att försäkra dig om strålande resultat på den stora kvällen!

…och känn dig som ditt bästa!

De säger att äkta skönhet kommer inifrån och när det kommer till den stora dagen, nyårsafton, kan det hjälpa dig om du tar dig tid att behandla dig själv före det stora firandet. Varför inte börja dagen med att låta dig få några extra timmars skönhetssömn? Om du försöker komma på några nyårslöften, varför inte schemalägga lite egen-tid för att reflektera över det nya året - bara du, dina tankar, och en mysig kopp varm choklad. Efter några timmars egen-tid kommer du vara i perfekt form för att göra dig redo för kvällen framför dig.

Nyårslöften

Med alla de komplimanger som du kommer få, kanske du ska fundera på att göra denna hårborttagningsrutin till ett av dina nyårslöften. Här är några tips på vad du kan ta med dig när du går in på det nya året

  • Om det är en stor utekväll kan vaxning några dagar i förväg ta bort rödheten.

Börja med skrubbning i din duschrutin för att förbättra vaxningsresultaten och minimera inåtväxande hårstrån.

  • Små extrasaker, som en bra pincett och lite talk kan göra en skillnad när det kommer till att få perfekta resultat. Tänk på din hårborttagning – är det något du saknar?
  • Att återfukta håller din hud på rätt nivå så att du kan visa upp dina resultat för världen. Varför inte hålla rutinen på morgonen och kvällen och se vilken skillnad det gör för din huds glans.

Framförallt handlar nyårsafton om att sätta tonen för året som komma skall. Vi hoppas att de skinande benen kommer få dig att dansa hela vägen in i det nya året med ett leende på läpparna.