Duschkraft

Duschkraft

Mellan hektiska scheman och balanseringen mellan jobb och fritid, kan det vara svårt att hitta tiden för att skämma bort dig själv. Vi vill alla ha silkeslena ben men vilken rutin passar bäst och är lättast för tjejen som är på språng? I den här guiden pratar vi om några tidssparande produkter och metoder för att ge dig den bästa rutinen för hårborttagning.

Raka i duschen– Integrera din hårborttagningsrutin i din dagliga dusch.

När du tvättar ditt hår, suger din kropp redan upp fukten och mjukar upp håret. Skrubba din hud med en tvättsvamp, borste eller handskar för att få bort all död hud. Detta gör även så att du får en närmare rakning. När ditt balsam sätter sig, löddra upp dina ben med en återfuktande rakkräm eller gel. Använd alltid en bra rakhyvel med kvalité när du rakar dina ben för att få de bästa resultaten. Tips: Applicera en återfuktande kräm så fort du kommer ur duschen och låt din hud absorbera den när du torkar och fixar ditt hår.

Hårborttagningskrämer

Veet In-Shower Hair removal Cream är perfekt om du konstant känner att du ligger efter med schemat. Det har utformats för att passa in i din hektiska livsstil för att spara tid och ge dig utmärkta resultat. Applicera krämen innan du duschar. Krämen innehåller vattenresistenta ämnen som låter dig tvätta ditt hår medan du väntar, så att du inte behöver förlora någon tid! När du väl har tvättat klart ditt hår, tvätta bort krämen för silkeslena och mjuka resultat. Det bästa är att du inte behöver städa upp någon röra efteråt eftersom du enkelt sköljer bort resterna från krämen i avloppet i duschen. Hårborttagningskrämer ger dig mer långvariga resultat än rakning, då krämen löser upp håret ändå ner till roten. Så om du har en upptagen helg är det här den perfekta lösningen för hårborttagning som du kan baka in i ditt schema. Vi vet alla hur svårt det kan vara att hitta tid för oss själva. Att sammanföra din hårborttagning med din duschning betyder snabba resultat utan något att städa upp efteråt! Perfekt för de som vill visa upp sina silkeslena ben utan att ändra på schemat!